KMO's & bestuurders

WIj ondersteunen, adviseren en begeleiden KMO’s & bedrijfsleiders net zoals u.

Als ondernemer wilt u vooruit gaan.

Elke onderneming wil optimaal presteren en successen boeken. Daartegenover staat een beperkte tijd en aandacht om te verdelen over al de uitdagingen waarmee men als ondernemer geconfronteerd wordt, zoals moeilijkheden in verband met dienstverlening, productie, transport, etc. 

Ook in de verschillende groeifases kan een ondernemer zich geconfronteerd zien met juridische uitdagingen, zoals herstructureringen, fusies en overnames, aandeelhoudersconflicten, bestuurdersaansprakelijkheden en solvabiliteit. 

Laat u bijstaan door échte specialisten.

Wat als u zich kon laten adviseren en bijstaan door advocaten die gespecialiseerd zijn in alles wat met ondernemen te maken heeft? Door advocaten die uw vennootschap niet alleen bekijken als extern juridisch adviseur, maar ook als ondernemer?

FTC Advocaten gelooft sterk in het opbouwen van een duurzame relatie door ons in te werken in uw onderneming. Zo krijgen we een feeling met zowel de activiteiten als de noden van uw bedrijf. Deze werkwijze stelt ons bovendien in de mogelijkheid om actief met u mee te denken en mogelijke conflictsituaties uit de weg te gaan.

Met FTC Advocaten als juridische partner van uw vennootschap kan u zich met een gerust hart bezighouden met wat u graag doet: uw onderneming runnen.

Samen uw uitdagingen bespreken?

Contacteer ons

Binnenvaartstraat 31
2000 Antwerpen
Fiscaal recht
Ondernemingsrecht
Burgerlijke geschillen
Contracting
Overnames van bedrijven (M&A)

Uw uitdagingen samen bespreken?